KÜTAHYA / PAZARLAR - Pazarlar Ortaokulu

Pazarlar Ortaokulu

FATİH MAH. BELEDİYE CAD. NO 60 PAZARLAR / KÜTAHYA
Vizyon
Pazarlar Ortaokulu Eğitimcileri olarak biz istiyoruz ki ; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Hem öğrenenler hem de öğretenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken; kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Yine biz istiyoruz ki ; Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ve gayret göstersin.
Misyon
Pazarlar Ortaokulu eğitimcileri olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini ve iyi bir birey olarak yetişmelerini, bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olmalarını sağlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız Bu çerçeveden hareketle misyonumuz; Okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren,  öğrenme heyecanı ve merakı olan,  katılımcı,  yaratıcı,  iyi ahlaklı,  yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)
Başlama: 08.30 Bitiş: 15.20
Ulaşım
İlçemize ulaşımda sıkıntılar görülmektedir. Kalkış sıklıkları çok olmamakla beraber Simav ve Uşak´a otobüs seferleri düzenlenmektedir.
Okulumuz Pazarlar ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçemiz Kütahya il merkezine 135 km, Simav ilçesine 27 km, Gediz ilçesine de 33 km mesafede bulunmaktadır. İlçemiz Kütahya iline bağlı olmasına karşın Uşak iline daha yakındır. Uşak iline 70 km mesafede bulunan ilçemizde yaşayan halk genelde çeşitli ihtiyaçlarını görmek amacıyla Uşak´a gitmektedir.